gyartosori teszttornyok2

NI (National Instruments) képzések

Cégünk folyamatosan, szoros partneri viszonyban dolgozik az amerikai NI céggel. Nem csak, mint integrátor partnerként működünk együtt, hanem több évtizedes méréstechnikai és szoftver tudásunkat és tapasztalatunkat különböző képzések formájában megosztjuk. A képzéseket NI által akkreditált oktatók végzik, vagy az NI educational service által nyújtott tanfolyamok, vagy egyedi, személyre szabott oktatás keretei között.  

A képzések magyar nyelven folynak, a segédanyagok angol nyelven érhetők el.

Legnépszerűbb tanfolyamaink:

  • LabVIEW Core 1 course (LV Core 1)
  • LabVIEW Core 2 course (LV Core 2)
  • LabVIEW Core 3 course (LV Core 3)
  • TestStand course

Tanfolyamok részletei

A tanfolyamokról

A ProDSP és az NI 2022-ben kötött együttműködés keretében tartjuk képzéseinket Budapesten, a ProDSP Technologies Zrt. telephelyén. Az oktatás tematikája a méréstechnikához és a teszteléshez kapcsolódik, az NI technológiák széles spektrumát lefedve. A kezdő mérnökök és a technológiával ismerkedők számára bevezető kurzusokat is tartunk a Labview és a TestStand programozási környezetek megismeréséhez. A gyakorlatorientált képzések során nem csak programozással, hanem adatgyűjtési és méréstechnikai feladatokkal is foglalkoznak a résztvevők. A haladó tanfolyamok során a hallgatók a Labview és TestStand architektúráját ismerhetik meg. Vannak speciális méréstechnikai képzéseink, mint például a gépi látás (Vision) kurzus, valamint lehetőség van a magas szintű szoftvertechnológiák, mint például az objektumorientált programozás, a magas szintű szoftverarchitektúrák vagy az “actor-oriented” ismeretek elsajátítására is. A képzések magyar nyelven folynak, a segédanyagok angol nyelven érhetők el.

A képzést tartja: Balogh László, Chief System Architect

Kiknek szól?

Elsősorban olyan mérnökök jelentkezését várjuk, akik a LabVIEW-t és/vagy TestStand-et szeretnék használni az automatizált mérések és a rendszertervezés megkönnyítésére. 

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

  • Vezérlőrendszer-alkalmazásokat készíteni a LabVIEW segítségével
  • Adatfolyam-programozást végezni a többszálú és többprocesszoros műveletek végrehajtásához.
  • Grafikus programozás beépítésére a fejlesztési ciklusba

Kontakt:

Kérdésed van a képzéssel, kezdési időpontokkal kapcsolatban? Az alábbi elérhetőségeken tudsz érdeklődni. 
Balogh László, Chief System Architect 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon:+36 1 321 5181 

Egyéni és céges képzések

A tanfolyami képzések mellett, vállalunk kihelyezett egyéni vagy csoportos oktatát is a megrendelő telephelyén. Érdeklődés vagy ajánlatkérés esetén, küldjön üzenetet az alábbi felületen.

Előzetes érdeklődés

LV Core 1

LV Core 2

LV Core 3

TestStand

Egyéb képzési igény

Adatok

* A mező kitöltése kötelező


forrás: ni.com