A ProDSP Technologies Zrt. egy budapesti székhelyű, dinamikus és rugalmas tervező és fejlesztő központ. Cégünk 2008-as alapítása óta segíti partnereit a legmodernebb mérnöki technológiákkal.

Vezető mérnökeink korábbi akadémiai karrierjüket követően, az ott felhalmozott villamosmérnöki- és méréstechnikai szaktudással a vérükben építették fel a ProDSP vállalatát. A globális versenypiac elvárásainak megfelelve, magas szakmai sztenderdeket követve váltunk meghatározó tényezővé az autóipari beszállítók között.

Vállalatunk ma elsősorban az autóipari tesztelés, az ipari elektronika, valamint az e-mobilitás területén kínál egyedi, piacvezető megoldásokat. Ügyfeleink többek közt a gyártósori teszttornyok, valamint a validációs tesztrendszerek fejlesztésében és gyártásában elért kiemelkedő eredményeink miatt választanak minket.

Milliárdos árbevételű vállalkozásként számos magyar és külföldi élvonalbeli céget tudhatunk stratégiai partnereink között.

rolunk

Miben hiszünk?

Csúcsminőségű és egyedi

A ProDSP Technologies elhivatott és magasan képzett mérnökcsapatának alapvető célja, hogy csúcsminőségű és egyedi tesztelési megoldásokat szállítson az e-mobilitás területén tevékenykedő ipari szereplők számára.

Hosszú távú együttműködés

Üzletpolitikánk a kölcsönös előnyökön nyugvó, hosszú távú stratégiai együttműködésre épül, melynek eredményeként valódi megoldásokat fejlesztünk és gyártunk a partnereink számára. Ügyfeleink egyedi problémáit mindig rendszerszemléletben közelítjük meg.

Mélyebb megértés

Törekszünk a felszínes helyzetértékelés helyett az igények mélyebb megértésére, valamint a rugalmas kooperációra. Cselekvési terveinket mindig partnereinkkel szorosan együttműködve dolgozzuk ki és hajtjuk végre.

Hatékony kommunikáció

A hatékony kommunikációra már a projekt korai szakaszában nagy hangsúlyt fektetünk. Ezzel egyrészt rövidítjük a folyamatot, másrészt az értékes idő megtakarításával hatékonyabbá is tesszük az együttműködést ügyfeleink számára.

prodsp torony

Mit nyújtunk?

Cégünk évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött, a globális üzleti értékrendet előtérbe helyezve, kompromisszumok nélkül nyújt támaszt ügyfelei számára a közös munka legelső pillanatától egészen a projekt sikeres megvalósulásáig.

Ránk nem csupán az aktuális fejlesztési feladatok megtervezésében és kivitelezésében számíthatnak ügyfeleink, hanem adott esetben tanácsadói támogatást is nyújtunk megrendelőinknek. A közös mérnöki alkotómunka során szorosan együttműködve érjük el együtt a mérnökcsapat kitűzött céljait.

A folyamatos és hatékony ügyfélkommunikáció számunkra éppen olyan fontos, mint a professzionális mérnöki szakértelem. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy már a kezdeti munkafázisok során megtaláljuk a közös hangot partnereinkkel.

 • 2008

  Megalakul a ProDSP Technologies

 • 2010

  Megvalósul az első nagy ipari fejlesztési projektünk

 • 2011

  Stratégiai együttműködés kezdete a piac meghatározó multinacionális vállalatával

 • 2016

  Meghatározó autóipari cégekkel kötöttünk szerződést

 • 2018

  A ProDSP Technologies Zrt-vé alakult

 • 2020

  A ProDSP Technologies milliárdos árbevételű vállalatként növekszik tovább

 • 2022

  Szervezeti átalakítás, profiltisztítás létszám: 45 fő

ProDSP vezetősége

 Molnar Karoly

Molnár Károly

Chief Executive Officer

 Bilau Zoltan

Bilau Zoltán

Chief Business Development Officer

 Bogar Istvan

Bogár István

Chief Hardware Architect

 Balogh Laszlo

Balogh László

Chief System Architect

 Nagy Zsolt

Nagy Zsolt

Project Management - Csoportvezető

 Vadasz Istvan

Vadász István

Product Manager - Hardverfejlesztés

 Kocsis Tamas

Kocsis Tamás

Product Manager - Tesztvezérlés