gyartosori teszttornyok2

Egyedi kábelkorbácsok gyártása

A gyártósori teszttornyok és a validációs tesztrendszerek mellett az egyedi kábelek tervezése és gyártása is szolgáltatásaink részét képezik.

Mérnökcsapatunk a vevői igényfelméréstől, az alapanyag-beszerzésen, tervezésen, gyártáson, és a késztermék ellenőrzésén keresztül egészen a kiszállításig teljeskörűen lebonyolítja a kábelgyártási folyamatot.

Legyen szó teszt- vagy berendezésbe beépülő kábelekről, egyedi darabokról vagy sorozatgyártásról, ipari vagy validációs felhasználásról, a  közel 10 éves kábelgyártási tapasztalatainkra támaszkodva megtaláljuk a vevőink számára egyedileg kidolgozott  megoldásokat. 

A tervezési fázisban a gyárthatóság és a gépekbe való beszerelhetőség ellenőrzése mellett, nagy hangsúlyt fektetünk az alkatrészek logikai ellenőrzésére is, ahol a kompatibilitást és a speciális igényeknek való megfelelést vizsgáljuk.

A gyártás utáni tesztelést is a vevői igényekre szabjuk, ahol az alapvizsgálatokon túl egyéb speciális teszteket is el tudunk végezni (pl.: csiszolat vizsgálat, lehúzó-erő mérés, szivárgás vizsgálat).

Ha egyedi kábelt szeretne gyártatni, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolódó letölthető anyag és elérhetőség:

Kérem, töltse ki az alábbi linkről letölthető igényfelmérőt egyedi kábel gyártásához, amely meggyorsítja és konkretizálja az ajánlatkérési folyamatot.

Új projekt igényfelmérő lap egyedi kábel gyártáshoz

Tovább a kábel korbácsokra

Laboratóriumi kábel vizsgálatok