gyartosori teszttornyok2

Hardverfejlesztés

Egyedi követelményeknek megfelelő hardver és szoftver fejlesztése az igények tisztázásától kezdve egészen a kulcsrakész átadásig. A tervezett áramkörökhöz és a szükséges kiegészítő elemekhez csapatunk a megfelelő ház vagy burkolat tervezését, gyártását és összeszerelését is elvégzi.

A ProDSP tapasztalt fejlesztőcsapata élen jár az elektronikai eszközökhöz tartozó hardverek és szoftverek fejlesztésében. Megtervezzük, lefejlesztjük és le is gyártjuk a terméket, annak minden szükséges tartozékával, így partnereink tőlünk már a használatra kész eszközt vehetik át.

Csapatunk kiterjedt gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a hardver közeli rendszerek fejlesztésében a legváltozatosabb alkalmazási területeken.

A ProDSP eredményesen ötvözi az innovatív módszereket a hatékony projektmenedzsmenttel és a legmodernebb technológiai apparátussal. Az elektronikai eszközök tervezésében és gyártásában szerzett mélyreható szakértelmünket partnereinkkel szoros együttműködésben alkalmazzuk, ezzel biztosítva a transzparens és hibátlan projektmegvalósulást.

Milyen szolgáltatásokat végzünk ezen a területen?

1. PCB tervezés: Egyedi igények egyedi PCB-ket kívánnak. Csapatunknak széleskörű tapasztalata van ezen a területen a nagy komplexitású és nagysebességű áramköröktől kezdve az analóg áramkörökön keresztül egészen a nagyáramú (100-200 A) igények kielégítéséig. Számos alkalommal ezek kombinálására is szükség van. Az ügyféllel egyeztetett specifikáció alapján elkészítjük a kapcsolási rajzot, majd a PCB-t, de igény szerint csak egyik vagy másik területen is tudunk segíteni, hogy az ötletből valóság legyen.  

2. Firmware fejlesztés: Az általunk készített (vagy akár hozott) áramkörökhöz szükséges firmware és szoftver tervezését és fejlesztését is elvégezzük, igény esetén kiegészítve PC-s vezérlő alkalmazással. Részletes leírást lásd a Firmware fejlesztés menüpont alatt.

3. Gépészeti tervezés: Az ügyfél igényei szerint megtervezzük és le is gyártjuk a hardverhez szükséges házat vagy burkolatot. A lehetőségek itt széles palettán mozognak: bolti doboz kialakítása a hardverhez, egyedi lemez vagy műanyag burkolat tervezése és gyártása, vagy akár 3D nyomtatott burkolatok alkalmazása. Célunk, hogy partnerünkkel egyeztetve az igényeinek legmegfelelőbb megoldást közösen megtaláljuk és rövid időn belül legyártsuk. 

4. Gyártás: Cégünkben folyamatosan futnak a prototípus-, a kis- és a nagyszériás gyártások. Ezek jellemzően az általunk tervezett kártyákat érintik, de igény esetén az ügyfél által hozott tervek alapján is vállaljuk a gyártást.

A gyártási folyamat a tervek ellenőrzésével kezdődik (általunk tervezett PCB esetén ez már a tervezés alatt megtörténik, gyártásra optimalizált terveket készítünk). A PCB gyártása, az alkatrészek beszerzése, az ültetés majd az áramkörök ellenőrzése és tesztelése a folyamat része. Igény esetén egyesével dobozolva adjuk át a kész termékeket. 

5. Tesztelés: A legyártott eszközöket élesztjük és ellenőrizzük a megfelelő működésüket. Nagyobb mennyiségű gyártások esetén a sorozatgyártott eszközök teszteléséhez szükséges tesztrendszert is kifejlesztjük, és a teszteléseket kollégáink elvégzik, mielőtt azt átadnánk az ügyfélnek.